Afgelopen zaterdag werd de Voerendaal app gepromoot in het centrum van Voerendaal. Ballonnenpiet en 2 pietjes hielpen een handje bij het uitdelen van app-eltjes, leuke slogans en bij het maken van selfies! Heeft u de Voerendaal app al? In de app vindt u gemeentelijke informatie (openingstijden, bedrijvenwijzer, wijksteunpunten, werk aan de weg), kunt u een melding maken en vindt u veel toeristische informatie (fiets- en wandelroutes, evenementen).

Voerendaal app De Voerendaal app bevat zowel gemeentelijke informatie als recreatief/toeristische in-formatie, en is daarmee bedoeld voor zowel inwoners als bezoekers. Met de app wil de gemeente ervoor zorgen dat belangrijke en veel gevraagde informatie snel en makkelijk te vinden is. De app maakt het mogelijk om op een eenvoudige en snelle manier mel-dingen over de openbare ruimte door te geven, zoals zwerfvuil, een losliggende stoep-tegel, een omgevallen boom. Daarnaast worden inwoners via de app op de hoogte ge-houden van de huidige en geplande wegwerkzaamheden. Ook kunnen inwoners en bezoekers op de app terecht voor een mooie fiets- of wandelroute en een overzicht van de activiteiten/evenementen die in de gemeente plaatsvinden.

App downloaden De app kan gratis gedownload worden op tablet en smartphone, door in de Google Play Store of Apple App Store te zoeken op gemeente Voerendaal.

Toeristische website Gemeente Voerendaal heeft op recreatief vlak veel te bieden. Wellicht meer dan je in eerste instantie zou verwachten. Fantastische vergezichten, prachtige natuurgebieden, talloze fiets- en wandelroutes, kastelen en historische bouwwerken van Kunradersteen. Om dit aanbod zichtbaarder te maken heeft de gemeente Voerendaal in samenwerking met de VVV Zuid-Limburg een nieuwe toeristische website ontwikkeld. Het gaat om een eigen gemeentepagina binnen het domein van de VVV Zuid-Limburg. Het idee achter

Tekst en Foto Gemeente Voerendaal

Geef een reactie