Kerstwereld Rolduc Kerkrade drie weekenden lang

De dagen worden korter, de temperatuur daalt en het weer slaat om; tijd voor warmte en gezelligheid. Sinterklaas en Kerst zijn in aantocht. Tijd om op zoek te gaan naar bijzondere presentjes voor je dierbaren. Tijd voor Kerstwereld Rolduc. De historische kruisgangen van Abdij Rolduc te Kerkrade zijn weer het decor voor Kerstwereld Rolduc.
De 900 jaar oude abdij – een uniek complex op zichzelf – wordt omgetoverd in een magische kerstwereld met zeventig gezellig ingerichte kraampjes. De marktkramen worden speciaal geselecteerd op kwaliteit en kerstgedachte. Er worden bijzondere producten aangeboden op het gebied van kerstdecoratie en kunstzinnige kerstcadeaus. Hier vindt u net dat speciale cadeautje wat u nog mist voor onder de kerstboom.

Kinderen
Voor de kinderen is er een speciaal ingerichte kerstkamer waar ze naar hartenlust kerstversieringen kunnen knutselen. Een heus Poppentheater staat voor hen op het programma en ze kunnen volop genieten van het bewegende, magische Winterlandschap van Servé Kuijer. Van ieder kind wordt een leuke kerstfoto gemaakt die u gratis kunt downloaden van onze site.

Koren
Geen Kerst zonder muziek. Verschillende koren uit de regio brengen hun liederen ten gehore in het, met prachtige muurschilderingen versierde, kerkje van stichter Lambertus van Rolduc.

Kletskoppen!
Onder een glas Glühwein even bijkletsen over al het moois dat u gezien heeft of bedenken welk cadeautje het beste bij uw geliefden past. In de Foyer en in Kloosterbrasserie ‘De Kanunnik’ kunt u genieten van diverse hapjes en drankjes. Zelfs natafelen met een heerlijk 3-gangen menu is mogelijk. Reserveer hiervoor alvast een tafel in de sfeervolle brasserie. Er zijn een beperkt aantal tafels beschikbaar. (Reserveren via 045-5466888 of receptie@rolduc.com).

Kerkraadse goede doelen
De opbrengsten van Kerstwereld Rolduc 2017 gaan dit jaar naar goede doelen in het Kerkraadse. Zo wil Rotaryclub Kerkrade graag bijdragen aan het welzijn en welbevinden van de stad en haar inwoners.

Tijden
Zaterdag 2 en zondag 3 december
Zaterdag 9 en zondag 10 december
Zaterdag 16 en zondag 17 december
van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Locatie Entree
Abdij Rolduc Volwassenen: € 3,50
Heyendallaan 82 Kinderen (4 – 12 jaar): € 1,50
6464 EP Kerkrade (inclusief sfeerfoto)

Voor meer informatie, zie www.kerstwereldrolduc.nl

Foto’s kerstwereldrolduc

Geef een reactie