Rock ‘n Roll, Rockabilly en Surf met The Rumble Rousers & Hot Rod Riot in het Cultuurhuis Heerlen

Rockabilly Riot Night

Rock ‘n Roll, Rockabilly en Surf met The Rumble Rousers & Hot Rod Riot

 Vrijdag  1 december

Aanvang: 21.30 uur

Entree: €10

 

2 Live bands op het podium en lekkere plaatjes tussendoor dat is de Rocakbilly Riot Night in het Cultuurhuis! Op 1 december spelen The Rumble Rousers en Hot Rod Riot. Beide bands zijn bewapend met Double Bass (contrabas), drumkit, gitaar en 3 stemmen. Let’s have a riot!

The Rumble Rousers
Rock ’n Roll met een repertoire dat bol staat van de geweldige hits van weleer. Een feest van herkenning voor iedere liefhebber! The Rumble Rousers zijn; Arjan – Gitaar en zang, John – Contrabas en achtergrondzang en Wilfred op drums. Met de beste Rock ’n Roll, Rockabilly en Surf hits brengen zij twee verassend veelzijdige sets.

Hot Rod Riot
Rockabilly, rock ’n roll trio dat vol vuur in een Stray Cat achtige setting op het podium staat. Hot Rod Riot bestaat uit Daan Breikers op double bass, Mat Meijers achter zijn staande drumkit en Mark Tielemans op gitaar. Samen brengen zij deze avond een set met zeer herkenbare songs die op hoog tempo, rauw en intens de revue passeren. Pile your hair up high, put on your petticoat and dancin shoes to Rock this Town!

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

 

Geef een reactie