RKHBS JO11-1 heeft de najaarscompetitie afgerond met een kampioenschap in de 1ste klasse-501.

 

Afgelopen zaterdag 2 december hadden ze als team het kampioenschap al veilig kunnen stellen, maar helaas gooide de enorme spanning en het uitstekend spelende SV Hulsberg JO11-1 roet in het eten.

Ondanks deze teleurstelling hebben ze zich snel bij elkaar geraapt en tijdens de trainingen van afgelopen week was duidelijk zichtbaar dat de doelstelling (plezier en ontwikkeling) voorafgaande aan de competitie zal zege vieren en het kersje op de taart een kwestie van tijd zou zijn.

Zaterdag 9 december was het dan zover….  Het team reisde voor hun laatste wedstrijd van deze najaarscompetitie af naar Hoensbroek voor de uitwedstrijd tegen EHC JO11-1. Er heerste een andere spanning dan afgelopen weekend ook omdat de trainers er wederom een hele week op gehamerd hadden dat het kampioenschap een beloning zou zijn, maar niks zou afdoen aan de stappen die ze als team en individu gezet hebben tijdens trainingen en wedstrijden.

Het uiteindelijke resultaat in uitvoering en uitslag van deze wedstrijd was positief, waardoor de kinderchampagne en de confetti kanonnen hun werk mochten gaan doen, want het KAMPIOENSCHAP is een feit….

Het team bestaat uit de volgende spelers: Rayan Ibn Ahmed, Sem Katoele, Julian Kohlen, Ruben Janssen, Caspar Bojko, Amir Alhassouni, Tijs Mevissen, Milan Pulcini, Nadim Ali en hun topscoorster en enige dame in het team en tijdens deze gehele competitie Senna Vergoossen!

Verslag en Foto Marco Janssen RKHBS

 

Geef een reactie