GROENE STER NAAR GEMERT IN LAATSTE COMPETITIEDUEL 2017

Komende zondag wordt er voor het laatst gevoetbald in het jaar 2017. Na de afgelasting tegen OSS’20 (duel wordt ingehaald op zondag 4 maart 2018) speelt Groene Ster zondagmiddag een uitduel in en tegen Gemert. Op de laatste speeldag van de eerste seizoenshelft speelt de complete top 6 onderlinge duels tegen elkaar. ‘Super Sunday’ derhalve in de hoofdklasse B, waar naast Gemert (nummer 2) tegen Groene Ster (nummer 4) tevens de duels OSS’20 (1) – Halsteren (3) en Goes (5) – Jong FC Den Bosch (6) op de agenda staan. Diegene die als winnaar uit de strijd komt, kan dus goede zaken doen.

Met de eerste periodetitel op zak staat Gemert een schamel puntje achter op koploper OSS’20 en drie punten voor op Groene Ster. Hoofdtrainer Dennis Dekkers zag zijn ploeg de laatste weken minder spelen met vier punten uit vier duels waar nederlagen tegen BVC’12 en Nuenen als verrassend werden beschouwd. Gemert zal zondag voor eigen publiek een kloofje willen slaan op de achtervolgers en om tevens huidig koploper OSS’20 niet uit het oog te verliezen.

Groene Ster zal in Gemert de prima eerste seizoenshelft gestalte willen geven en ook op het immer fraaie sportpark Molenbroek voor de volle winst willen gaan. Vorig seizoen liet Groene Ster in twee verdienstelijke partijen Gemert aardig wankelen. In Gemert vergaten de groen-witten zichzelf rijkelijker te belonen met een 3-2 nederlaag, maar waar Groene Ster toen prima voor de dag kwam. Het thuisduel eindigde in een 3-3 gelijkspel, wat als een teleurstellend resultaat werd gezien nadat huidig assistent-coach Remo Gielkens in de slotminuut de winnende treffer leek te maken maar Gemert alsnog in de dying seconds langszij kwam. Zondagmiddag (aftrap: 14.00 uur) een hernieuwde ontmoeting waarbij het woord is aan de manschappen van Maurice Verbunt/Remo Gielkens/Diego Jongen om zo vlak voor de feestdagen nog een keer de voeten te laten spreken om met een goed gevoel de winterstop in te gaan.

Geef u op voor de busreis naar Gemert!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 10.45 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Gemert. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.00 uur gepland.

Foto®Parkstadactueel/Lucho Carreno

Geef een reactie