Verslag van de wedstrijd SV Eikenderveld 1 – RKSVB 1.

 

 

 

Gelukkig is daar het kunstgras; vanwege het slechte weer van de afgelopen dagen kon de wedstrijd SV Eikenderveld – RKSVB gewoon door gaan. Gelukkig maar want SV Eikenderveld zit op dit moment in een goede flow en deze willen ze natuurlijk doortrekken. Aangezien SV Eikenderveld inmiddels het vizier naar boven heeft gericht ging SV Eikenderveld afgelopen zondag maar met een doel die kant op: een overwinning.

 SV Eikenderveld begon ook goed tegen RKSVB. Zetten de tegenstander op hun helft vast, dat had al heel snel succes, na mooie aanval tikte de aanvoerder Faissal Saddiki. al in de 8e minuut de 1-0 binnen. Afgezien van een sporadische uitbraak bracht RKSVB ons niet in gevaar. Toch kwamen we ongeveer in de 30 minuut goed weg, na een mooie counter schoot een speler van RKSVB maar net naast. 5 minuten voor rust kreeg Azdin El-Mahtouchi op zijn heupen en passeerde eigenlijk iedereen op het middenveld en schoot vanaf ongeveer 25 meter van het doel raakt. Dus SV Eikenderveld ging met een 2-0 voorsprong de rust in.

 Na 10 minuten spelen in de tweede helft was het Emil Miljkovic die met een mooie actie de 3-0 maakte. We kregen een aantal goede kansen maar deze werden niet benut. We bleven opzoek naar de 4-0 en deze kwam er ook, Amine Zenoud schoot schitterend van ongeveer 30 meter in de kruising en zo stond het 4-0. Daarna werd er lekker door gevoetbald en de ene aanval was nog mooier dan de andere. Het leek net alsof we naar FC Barcelona aan het kijken waren!

 Er werden heel veel kansen gecreëerd en we gaven heel weinig weg. RKSVB heeft wel een spits die maar een kans nodig heeft en David Sare Bio maakte dus de 4-1. SV Eikenderveld bleef gewoon lekker door voetballen en was op zoek naar de 5-1, en dan heeft SV Eikenderveld toch wel een echte spits die bijna bij iedere aanval betrokken is en zijn goals blijft maken, de 5-1 van Emil Miljkovic was wel een intikkertje, maar je moet er wel staan. De wedstrijd eindigde dus in een 5-1 overwinning! Er werd lekker gespeeld, maar we moeten toch echt meer trainen op het afmaken van de vele kansen. 

Ten slotte: Namens SV Eikenderveld een vrolijk kerstfeest en alvast een gelukkig nieuw jaar en we zien jullie graag weer volgend jaar langs de lijn staan om de blauw witte van SV Eikenderveld aan te moedigen.

 Foto’s®Parkstadactueel/Lucho Carreno voor meer foto’s klik op deze link.

 Verslag geleverd door sv Eikenderveld

Geef een reactie