Wolfs | Knops notarissen organiseert gratis lezingen over het erfrecht en het levenstestament. Om 18.30 uur ontvangen wij u met een kop koffie en vlaai in Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17, 6419 PJ Heerlen. Om 19.00 uur start de lezing, verzorgd door notaris Henri Knops.

Tijdens de lezing wordt uitgebreid ingegaan op:

  • Het erfrecht
  • De voordelen van een testament (o.a. vermindering van de eigen bijdrage als u in een verzorgingstehuis terecht komt en besparing van erfbelasting!)
  • Het levenstestament (wat gebeurt er als u ernstig ziek wordt, gaat dementeren of om andere redenen tijdelijk of langdurig niet meer in staat bent om uw eigen belangen te behartigen? Wie regelt dan uw financiële en medische zaken? Wilt u een euthanasieverklaring en/of medisch behandelverbod?)

Op deze avond wordt u bijgepraat over de laatste stand van zaken en krijgt u tips om te voorkomen dat u uw vermogen moet “opeten” wanneer u in een verpleeg of verzorgingstehuis terecht komt en hoe u eenvoudig erfbelasting kunt besparen.
Kortom een inspirerende avond die u niet mag missen en u veel kennis zal opleveren! De lezing zelf duurt ongeveer een uur. Na de lezing is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

 Gratis testament check up na de lezing!

Na de lezing kunt u uw huidige testament(en) door ons laten nakijken. U hoort dan binnen een paar minuten of de akte nog “goed” is.

Aanmelden voor gratis info avond erfrecht en levenstestament