Landgraaf-Vanaf 1 januari 2018 verdwijnt het PMD-inzamelpunt van de plus in winkelcentrum Op de Kamp

 

 

Vanaf 1 januari 2018 verdwijnt het PMD-inzamelpunt (plastic, metaalverpakkingen en drankkartons) van de PLUS Supermarkt Wilma en Jos Arts in winkelcentrum Op de Kamp. Het initiatief is op deze plek ooit begonnen als een proef en is de laatste jaren ontzettend gegroeid. De PLUS heeft echter geen mogelijkheid meer om de grote hoeveelheid PMD (binnen) op een goede wijze op te slaan. Samen met de gemeente is nu besloten om de inzameling te stoppen. Na 31 december 2017 kun je het PMD dus niet meer bij de PLUS inleveren. Wij bedanken de PLUS voor de mogelijkheid al die jaren.
Je kunt het PMD nog steeds gratis inleveren bij de milieuparken en regulier aanbieden wanneer Rd4 de zakken eens per twee weken aan huis ophaalt. Leg de zak(ken) voor 8.00 uur ’s ochtends buiten. Op de afvalkalender staan de inzameldagen vermeld: https://www.rd4.nl/inwoners/algemeen/afvalkalender

Foto®Parkstadactueeel/Lucho Carreno

Geef een reactie