Wie gaat er vandoor met de bronzen scepter als winnaar van het Urban Wink gala? Wie zijn de beste artiesten uit verschillende categorieën? We presenteren graag al het talent uit onze stad tijdens het Urban Wink gala. Komt allen kijken op zaterdag 6 januari om 13:00 uur in het Cultuurhuis, Sittarderweg 145 in Heerlen. De zaal gaat open op 12:45 uur. 

 

Tevens nemen we hier afscheid van Jonkheedprins Jim I. Hij kan terugkijken op een super seizoen met genoeg hoogtepunten. Wat heeft hij genoten. Zijn opvolger staat echter al te popelen om de scepter over te nemen. Wie wordt onze Jonkheedprins 2018 en gaat dit jaar voorop in de (jeugd)carnaval in Heerlen? Zorg dat je het meemaakt.

Na afloop zal de Jonkheedprins gesigneerde posters uitdelen.

Op zondag 21 januari 2018 kunt u onze nieuwe Jonkheedprins komen feliciteren tijdens de receptie in café D’r Klinge vanaf 14:33 uur.

Foto®Parkstadactueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie