Optreden van Yesterday entree gratis en geniet in het cultuurhuis.

Yesterday Kom en geniet voor nop!

 Zondag  7 januari

Aanvang: 14.30 uur

Entree: Gratis

Intussen bijna traditie. Op de eerste zondag van het nieuwe jaar onze fandag, waarbij voor iedereen tevens de mogelijkheid is om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. In het Cultuurhuis in Heerlen een knallend optreden van Yesterday. Een band die met je teruggaat naar de jaren 60 en 70 en de sfeer van die tijd weer terugbrengt. Maar ook voor een paar recentere nummers kun je op hen rekenen. Iedereen die onze muziek is van harte welkom. Yesterday staat garant voor een avond herkenbare muziek waarbij Cor (sologitaar), Roy (basgitaar), Skip (begeleidingsgitaar) en Joop (drums) er alles aan doen om het “aha-erlebnis” door de herkenbaarheid van de gespeelde nummers weer op te roepen. Om de voorkomen dat je later te horen krijgt wat je gemist hebt, is het raadzaam om op tijd in het Cultuurhuis te zijn.

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl

 

Geef een reactie