Kaartverkoop ParkCity Live start zaterdag a.s.

 

 

Zaterdag 20 januari om 10.00 uur start de kaartverkoop van Parkcity Life 2018, via de website www.parkcitylive.nl en de facebookpagina van Parkcity Life.  Het populaire en succesvolle regionale muziekfestival in het sfeervolle Bekkerveldpark in Heerlen vindt op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli plaats. Tijdens het cultureel openluchtfestival, waarbij een scala aan shows, artiesten, acts en gimmicks de revue passeren, valt er  over twee dagen en verdeeld over vier podia te genieten van zo’n 60 acts. De Haarlemse band Chef’Special en publiekslieveling Miss Montreal zijn de eerste twee namen van de in totaal veertien acts die op het hoofdpodium in Heerlen te zien zullen zijn. In de loop van deze week worden de overige headliners bekend gemaakt.   

Chef’ Special heeft de laatste jaren een spurt groei doorgemaakt. De band groeit langzaam door naar de absolute Nederlandse top. “Je moet wel bijna chagrijn zijn van beroep zijn, wil je niet vrolijker naar buiten gaan dan je binnen bent gekomen.” recenseerde de aanwezige AD journalist na hun show in de uitverkochte ZiggoDome. Het bandgeluid – een kruising van pop, reggae en elektro – is energiek, toegankelijk én een garantie voor een goed humeur.

Op zondagmiddag 1 juli zorgt nationale bekendheid ‘Miss Montreal’ voor het vuurwerk in het Park. De altijd enthousiaste ‘schone’ Sanne Hans heeft al vijf jaar niet meer in Heerlen op het podium gestaan. “Dus we zijn blij dat we haar nu mogen aankondigen!”, zegt organisator Hans Paul Nieskens.  Trots is de peetvader van Parkcity Life ook dat sterrenkok Hans van Wolde op Parkcity Life gaat koken

BELUGA CHEFKOK HANS VAN WOLDE SWINGT DE GARDE OP RELATIEDECK

Regelmatig wisselt de chefkok op het Relatiedeck van ParkCity Live. Na Bas Lenoire (Vino & Friends), Remco Pfeifer (Le Salonard), de komende editie gaat Hans van Wolde (Beluga, 2 Michelinsterren) de garde swingen in de pannen op het relatiedeck. Hans van Wolde die werkt met de ingrediënten van o.a. Meat Street (Lebouille), Voncken, Eussi fruit en de Sligro was al jaren privé een trouwe gast van het festival. “De deal was dan ook snel rond. Hans kookt iedere dag voor zo’n 650 gasten”,zegt  Nieskens. Het wordt dus weer smullen op het Relatiedeck.

Meer informatie over Relatiedeck en sponsorpakketten via: www.parkcitylive.nl

Geef een reactie