Voor de 24e keer grote Sjpaszitting bij De Eekheuëre

 

Op zaterdag 27 januari presenteren De Eekheuëre hun Sjpaszitting. Na twee jaar weer terug in Hotel Van der Valk Heerlen. De nieuwe Parkstad Limburgzaal is het fantastische decor waarin de zitting wordt gepresenteerd. Trouwe bezoekers hadden in de ‘oude’ Amstenradezaal soms nog wel eens last van een pilaar, maar dat is nu verleden tijd. Overal perfect zicht, super geluid van de firma Gelissen uit Urmond, comfortabele stoelen, stehtische voor de liefhebber én het allerbelangrijkste, weer een top programma.  ‘Wie unne vusj in ut water’ rolt de zitting over de bühne, met in de buut Hub Schwanen (finalist bij de Limburgse kampioenschappen 2018) en Frank Schrijen. Kolder van de Aod-Prinse. Zang, muziek en sjtimmung door Vee & Dee, Sjpringlaevend en Otto & Marie. Bovendien trakteren we u op diverse andere Limburgse toppers: de LVK-winnaars De Gelieënde, Kartoesj en Paul & Leo. Mis het niet…

De entreekaarten à € 22,50 zijn te koop op de activiteiten van De Eekheuëre en verder bij Café D’r Klinge, aan de receptie van Hotel Van der Valk Heerlen en te bestellen via telefoonnummer 06 30 02 45 61.

Tekst  De Eekheuëre/Arno Crasborn,

 

Geef een reactie