Jubilerend InterClassics Maastricht lokt recordaantal bezoekers 

 

 

De jubileumeditie van InterClassics Maastricht heeft het afgelopen weekend een recordaantal bezoekers naar de hoofdstad van Limburg getrokken. Maar liefst 34.447 kopers en liefhebbers passeerden de poorten van het MECC tijdens de 25ste editie. Het voormalige record uit 2016 (29.660 bezoekers) werd hiermee overtroffen.

In Maastricht was een unieke collectie met achttien topstukken te bewonderen. De Aston Martin DB5 ‘James Bond’ (1964) was een absolute trekpleister. De originele DB5 die geheim agent James Bond in de film ‘Goldfinger’ voor het uitvoeren van zijn missie overhandigd kreeg door ingenieur ‘Q’, kon op veel belangstelling rekenen. Ook sprongen de Jaguar D-Type (1956) ‘XKD 606 the 1957 Le Mans Winner’ en de Ford Mustang ‘Eleanor’ (model 1967 draagt het vlootnummer 7) in het oog. De Ford werd door de Cinema Vehicle Services in California speciaal gebouwd voor de succesfilm ‘Gone in 60 Seconds’ met Nicolas Cage en Angelina Jolie in de hoofdrollen.

De 26ste editie van InterClassics Maastricht vindt plaats van donderdag  10 t/m zondag 13 januari 2019 in MECC Maastricht.

Foto Wikimedia

Geef een reactie