Morgen minder treinen vanwege verwachte zware storm

 

 

NS en Pro Rail hebben vanwege de verwachte storm morgen de dienstregeling aangepast. Op de meeste plekken in Nederland rijden morgen donderdag 18 januari de treinen elk half uur in plaats van elk kwartier of elke tien minuten. Ook zijn er aanpassingen op de trajecten tussen Den Haag – Rotterdam – Dordrecht – Breda. Een reis met soms extra overstappen gaat morgen dus langer duren ook kan het drukker zijn in de trein, vooral tijdens de spits. Temeer omdat automobilisten door verkeersinstanties gewaarschuwd worden om zich alleen in uiterste noodzaak op de weg te begeven.  

Tip: Ga goed geïnformeerd op reis! Ondanks de aangepaste dienstregeling kunnen zich nog steeds verstoringen voordoen. De NS Reisplanner wordt in de avonduren bijgewerkt met de meest actuele reisinformatie voor de volgende dag. Het advies is ook om de weerberichten goed in de gaten te houden en kort voor vertrek de reis te plannen op ns.nl of met de Reisplanner Xtra app.

Meer vragen? Kijk op ns.nl of stel uw vraag op het NS Serviceforum. U kunt ook contact opnemen via ons @NS_online account op Twitter.

Foto®Parkstadactueel/Lucho Carreno

Geef een reactie