Hoofdmenu

Een carnavalesk sfeertje

 

Carnaval is een feest waar ieder zijn eigen gang kan gaan. Vierend, meegaand of aanschouwend, worden één in dit prachtige volksfeest.

Wie ook één wordt met dit prachtige volksfeest is koffiezaak Jansen&Janssen. Zonder hun authentiteit uit het oog te verliezen hebben ze hun gemêleerde broodkaart aangevuld met een aantal carnavalsspecials, zonder af te wijken van hun concept. Daarmee zet Jansen&Janssen zichzelf ook tijdens de carnavalsdagen op de kaart als een horecagelegenheid, waar je terecht kunt voor koffie, thee of chocomelk in combinatie met een variëteit aan broodgerechten of duivels lekker gebak.

Niet alleen hun eigen passie voor carnaval laat ze beslissen de zaak te overgieten met een carnavalesk sfeertje, ook de wil om gasten ten tijde van elke gelegenheid te verwennen speelt een prominente rol. Zo biedt Jansen&Janssen een speciaal carnavalsprogramma met andere openingstijden en een special menu naast de vertrouwde kaart.

Kinderoptocht op zaterdag: even de voetjes met de kinderen van de vloer onder muzikale begeleiding van zaate hermenie Vreug en Dreug en laat en zaat uit Schinveld. Natuurlijk ontbreken de ouderwets lekkere strikken en berlinerbollen op deze dag niet!

Grote optocht op zondag: na het lange staan kunt u neerploffen bij Jansen&Janssen en genieten van warme dranken, een latte Machiato in carnavalssfeer of die verrukkelijk goed gevulde carnavalssoep. Ook zuurvlees met twee sneeën brood, een ouderwets lekkere tosti of een broodje pittige bal behoren tot de mogelijkheden.

Carnavalsmaandag: voor de echte liefhebber is Jansen&Janssen ook vandaag open.

Lichtjesoptocht op dinsdag: als kers op de taart sluit Jansen&Janssen hun zaak pas om 22:00 uur. Zo biedt ze de toeschouwers van de prachtige lichtjesstoet een mogelijkheid om ook in de avonduren nog even binnen te wippen.

En speciaal voor de hongerige gasten die een bodempje willen leggen, opent Jansen&Janssen hun zaak elke ochtend met een stevig carnavalsontbijt.

Carnaval is een feest voor jong en oud, waarin we elkaar treffen, ongeacht welke passie we nastreven. Jansen&Janssen hoopt u ook tijdens de carnavalsdagen te mogen verwelkomen. De carnavaleske letters van Sjpassemig die de etalage van Jansen&Janssen zo feestelijk versieren zijn geknutseld door leerlingen van BS Tarcisius, groep 4.(Volgend nieuwsbericht) »