Wederom gezellig halfvastenconcert Kon. Fanfare St Joseph Heerlerheide 

Ook dit jaar biedt het damescomité weer gekleurde paaseieren te koop aan

Komende zondag 11 maart geeft de Koninklijke Fanfare St Joseph Heerlerheide wederom een gezellig halfvastenconcert. Dit zal vanaf 15.11 uur plaats vinden in Cultureel Centrum Corneliushuis. Zoals vanouds is ook dit concert gratis te bezoeken, maar een vrije gave is altijd welkom. Genoemd halfvastenconcert omvat deze keer een Limburgs tintje. Want als gasten zullen aanwezig zijn Guido Frissen en Martin Diederen, een muzikaal duo welke hun sporen meer als verdiend hebben. Geen wonder, want zij komen live meezingen met de grootste hits van de voormalige Limburgse topband de Schintaler, welke hits uiteraard gespeeld worden door de Heerlerheidse fanfare.

Martin & Guido zijn bekend geworden als frontmannen van de voormalige Limburgse formatie “Schintaler”. Zij vonden dat de Schintaler klanken niet verloren mochten gaan en dus brengen ze deze nummers als duo op de bühne en dus inmiddels al weer een hele tijd optredende als duo. Zij zijn dan ook als duo actief om alle feesten van de nodige stemming te voorzien. Hieronder o.m. de 2e nieuwe single: Hie is get oet’ en geniet weer van het vertrouwde geluid van de Schintaler. Een echte polka. Overigens vond het succes van de voormalige Schintaler zijn oorsprong in de jaren 1995-1996.

Dus liefhebbers van de Kon. Fanfare St Joseph en het Schintalerduo Martin & Guido komt dat zien komende zondag 11 maart. Het loont meer als de moeite om dit gezellig stemmingsvolle concert bij te wonen.

 Paaseieren .Onder het motto “eieren voor uniformen” zullen ook dit jaar weer paaseieren te koop worden aangeboden door het damescomité van de Koninklijke fanfare St. Joseph. Door de koop van de gekleurde paaseieren wordt in eerste instantie het damescomité gesteund, maar uiteindelijk ook de fanfare. De prachtig gekleurde scharreleieren kosten slecht € 0.35 per stuk. Bestellingen moeten uiterlijk zondag 18 maart a.s. ingeleverd zijn, dit in verband met het bestellen van de eieren. De bestelde paaseieren zullen aan huis worden bezorgd en wel vanaf 23 maart a.s..

 

Geef een reactie