Uitgebreid muzikaal programma tijdens Euregionale Zwaailichtendag

 

Er is dit jaar meer muzikaal vermaak dan ooit tijdens de Euregionale Zwaailichtendag op zaterdag 14 april in het centrum van Kerkrade. Op gezette tijden zullen diverse muziekgezelschappen mini-concerten verzorgen op de Markt, het Europaplein en in het Stadspark. De Muziekkapel van de vrijwillige politie district Kerkrade, het Trompetterkorps Koninklijke Marechaussee, Steelband politie en het Nederlands Brandweerorkest zullen acte de précense geven.

Een dixieland jazzband bestaande uit brandweermannen zal tijdens de Euregionale Zwaailichtendag over het evenemententerrein trekken en op diverse plaatsen spelen.

Euregionale Zwaailichtendag.De Euregionale Zwaailichtendag is dit jaar groter dan ooit. Dat betekent meer hulpdiensten, meer locaties en meer vermaak. Hulpdiensten en aanverwante organisaties presenteren zich tussen 12.00 uur en 17.00 uur op de Markt, Kerkplein, Hoofdstraat, Europaplein en in het Stadspark. Niet alleen politie, brandweer en ambulance tonen hun materiaal, maar ook spectaculaire publiekstrekkers zoals de Koninklijke Luchtmacht.

Trompetterkorps. Wilt u het Trompetterkorps Koninklijke Marechaussee uitgebreid aan het werk zien? Dat kan! De avond voorafgaand aan de Euregionale Zwaailichtendag, op vrijdag 13 april om 20.00 uur, geeft het Trompetterkorps een galaconcert. In een unieke setting, de Aula Major van Abdij Rolduc, zal het thema van het concert ‘grenzeloos verbinden’ zijn. Kaarten kosten 15 euro (inclusief 1 pauzedrankje) en zijn via de volgende link te bestellen: shop.tickli.nl/event/Trompetterkorps.

Foto Trompetterkorps

Geef een reactie