Opening Geheugentafel 29 maart

11:30 uur

Een bijeenkomst over dementie, geïnitieerd door Alzheimer Parkstad Limburg en Bibliotheek Kerkrade e.o.

Mensen met geheugenproblemen, mantelzorgers en professionals ontmoeten elkaar aan de Geheugentafel in de bibliotheek. Het gesprek met elkaar staat centraal.

Wethouder Leo Jongen (Ouderenbeleid) zal de opening verrichten. De bibliotheek zorgt voor een plezierige ontmoetingsplek. Een vrijwilliger van Alzheimer Parkstad Limburg is aanwezig om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden. Er is ook een EHBD- (Eerste Hulp Bij Dementie) koffer aanwezig met allerlei informatiemateriaal.

Komt u ook? Van harte welkom, graag vooraf even aanmelden via het secretariaat van Alzheimer Nederland, afdeling Parkstad Limburg, bij de heer Pieters via tel. 06-13365008 of e-mail parkstadlimburg@alzheimer-nederland.nl

Boeken over dementie
HuB. Bibliotheek Kerkrade heeft ook boeken rondom het thema dementie en geheugen. Kom langs tijdens openingstijden van de bibliotheek en neem een kijkje.

Foto Bibliotheek Kerkrade

Geef een reactie