“Babyboom” in Mondo Verde

.

Woensdag ochtend is in Mondo Verde een kameeltje geboren.
Daar waar het jong van vorig jaar te vroeg was geboren, was iedereen extra op zijn hoede hoe de bevalling nu zou gaan. Na de bevalling is de dierenarts komen kijken of alles goed was met het kamelenjong. Gelukkig was alles in orde.
Het kamelenjong is goed te zien voor bezoekers. Het kameeltje heeft inmiddels al de eerste wankele stapjes gezet. Moeder en dochter maken het goed.

Inmiddels is er een ware babyboom aan de gang. Zo is er bij de maki’s op het eiland ook al een jong geboren. Verschillende wallaby’s dragen een kleine wallaby in de buidel. De Nubische geiten hebben al 2 jongen gekregen. Tussen de schapen lopen verschillende lammetjes rond.
Wat zal de volgende geboorte worden?

Foto Mondo Verde

 

Geef een reactie