Na een hele goede wedstrijd in de Silvercup waarin we helaas, compleet tegen het spelbeeld in, niet wisten te scoren en Oedenrode Dames 1 er met de winst vandoor zagen gaan stond vandaag Blerick op het programma. Thuis hadden we tegen deze ploeg punten verspeeld en was de wedstrijd geëindigd in een gelijkspel.

voor meer foto’s wedstrijd van 05 april klik op deze link.

Eenmaal aangekomen in Blerick moesten we nog even goed wakker worden, wat in de eerste helft ook erg aan ons spel te zien was. Blerick wist van ons gebrek aan felheid goed gebruik te maken en scoorde drie keer in de eerste helft. In de rust kregen we te horen dat we echt heel slecht stonden te spelen en dat dit duizend keer beter moest, wilden we nog punten pakken hier.

We begonnen wat beter aan de tweede helft, en wisten de 3-1 te maken via Esmée uit een rebound van een strafcorner. Langzaam begonnen we ietsje beter te spelen, maar dit mocht niet baten: Blerick scoorde ook nog de 4-1 en 5-1.

We hebben ons niveau bij lange na niet gehaald deze wedstrijd en balen hier erg van. Door dit verlies zijn we de koppositie kwijt, maar alles staat hartstikke dicht bij elkaar dus wie weet wat er in deze competitie nog kan gebeuren!