Mooie resultaten samenwerking Guido Dieteren en gemeente Kerkrade

Ook dit jaar zal The Maestro Guido Dieteren en zijn European Pop Orchestra een grootschalig TV opname concert geven. Op 29 juni 2019 staat de Markt in Kerkrade tot zijn beschikking. Achter de schermen wordt gewerkt aan een fantastisch programma waarbij bekeken wordt naar de mogelijkheden van een meerdaags programma voor diverse doelgroepen.

 

 

Mooie bijdrage
De samenwerking tussen The Maestro en gemeente Kerkrade gaat verder dan het faciliteren van de Markt voor het concert. “Het afgelopen jaar heeft Guido veel tijd gestoken in een aantal belangrijke projecten. Zijn betrokkenheid heeft ons gefascineerd en bijgedragen aan de integratie van diverse inwoners van onze stad”, laat wethouder Jo Schlangen (Cultuur) weten.

Zo hebben er diverse bijeenkomsten Laaggeletterheid, waarbij Guido een lezing hield, plaatsgevonden. Ook nam Guido deel aan een voorleesproject op basisschool De Schakel.

Zichtbaarheid.Het afgelopen jaar heeft Kerkrade gebruik kunnen maken van het uitgebreide netwerk van Guido Dieteren. De resultaten hiervan zijn niet direct voor iedereen zichtbaar. Wethouder Tim Weijers (Toerisme, Marketing & Evenementen): “Deze samenwerking heeft geresulteerd in diverse initiatieven die op lange termijn kunnen bijdragen aan nieuwe en interessante concepten voor onze stad. Guido’s bemiddelingskwaliteiten en netwerk zijn van enorme waarde voor Kerkrade.”

Eén van de bereikte resultaten is dat Guido vanuit zijn netwerk verschillende partijen bij elkaar heeft weten te brengen om gezamenlijk nieuwe concepten te bedenken voor de invulling van het Parkstad Limburg Stadion. Ook heeft hij partijen aangedragen die mogelijkheden zien om nieuwe evenementen in de Rodahal te programmeren. Nog een mooi resultaat van de samenwerking is zijn bijdrage aan de Limburgse Bestuurdersdag op 21 november 2018. Door de medewerking van Guido hebben alle Limburgse bestuurders Kerkrade op een onvergetelijke manier kunnen beleven.

Trots. Ook Guido laat weten trots te zijn op zijn bijdrage aan onze stad: “Kerkrade draagt met recht het predicaat van  wereldklankstad. De stad ademt muziek en cultuur uit voor alle geledingen van de bevolking en voor jong en oud. Ik voel me vanaf dag een omringd door een team van positieve, hardwerkende professionals. Dat geeft me heel veel motivatie en energie. Samen streven we hetzelfde doel na, de stad een stuk mooier en harmonischer maken. Het voelt heel erg fijn om door middel van onze evenementen en mijn netwerk daar een stukje aan te mogen bijdragen”.

Foto Gemeente Kerkrade

 

Geef een reactie