5e min.:  0-1 Patrick Maenen    24e min.: 1-1Badre Kotbani        41e min.: 1-2 Patrick Maenen

46e min.: 1-3 Bruce Rutjens        64e min.:  2-3 Maikel Roberts    69e min.: 3-3 Badre Kotbani

89e min.: 3-4 Michel Briels

Michel Briels matchwinnaar voor UOW ’02!!

Van tevoren was al duidelijk dat, UOW ’02 vandaag in de moeilijke en zware uitwedstrijd tegen het stugge Centrum Boys alles uit de kast moest halen om punten te pakken en daarbij ontbraken ook nog aanvoerder Rob Schneider (vakantie), het centrale duo van de laatste wedstrijden Lars Peters (Ajax) en Joep Weijers (vakantie).

UOW ’02 begon voortvarend aan de wedstrijd en zette de tegenstander direct vooruit onder druk. Deze druk leverde dan ook al in de 5e minuut resultaat op. Na een snelle aanval was het Tom Dautzenberg die van zeker 20 meter de goed afgelegde bal op het doel van Centrum Boys keeper Jan Schoenmakers knalde en onderweg kon Patrick Maenen de bal nog van richting veranderen en onhoudbaar voor de goalie verdween de bal in het net. 0-1

Echter na de 0-1 voorsprong verloor UOW ’02 de grip op de wedstrijd en hielp het Centrum Boys in het zadel, door in plaats van vooruit druk te zetten naar eigen helft liep en pas daar matige druk op de bal kon zetten. Gelukkig was Sandro Aruvaino ook vandaag weer goed op dreef en kon voorlopig zijn doel schoon houden en later in de wedstrijd zou uitgroeien tot “Man of The Match”! Daarover later meer.

In de 24e minuut was ook hij kansloos, nadat de snelle Badre Kotbani  aan de linkerkant aan de verdedigers van UOW ’02 ontsnapte  en ook de ver uit zijn doel komende Sandro niets meer kon redden was het Badre Kotbani die de bal in het verlaten doel deponeerde. 1-1

Langzaam kreeg UOW ’02 weer iets meer vat op de wedstrijd en was het Patrick Maenen die de afgeslagen bal ca. 20 meter van het doel op pakte en met een bekeken en magistrale trap in de kruising schoot. 1-2

Enkele minuten later floot de zeker in de 1e helft sterk fluitende Stan Laarhoven voor het rustsignaal.

Ook vandaag was de rust goed besteed aan de jonge UOW ’02 garde. Want inmiddels had Theo Caenen de wekelijkse mand in de loterij gewonnen en was Pascale nog doende de lekkere snoepspekken aan de talrijke UOW ’02 supporters te verdelen. Toen wist de voor de rust ingevallen Bruce Rutjens, voor de geblesseerd uitgevallen Daniel Karsten, met een droge maar goed geplaatste knal de bal achter keeper Schoenmakers  te deponeren. 1-3

Wie dacht dat UOW ’02 met deze stand op rozen zat, kwam bedrogen uit!

Nee, Centrum Boys ging onder leiding van de actieve Badre Kotbani  op jacht naar een beter resultaat. Men wist UOW ’02 onder druk te houden en ondanks veel mankracht op eigen helft wist Centrum Boys enkele goede kansen te creëren. Gelukkig voor UOW ’02 was Sandro Aruvaino een te grote “sta in de weg” voor Centrum Boys en hield hij zijn doel voorlopig schoon. In de 64e minuut was ook hij machteloos  na een misser in de UOW ’02 verdediging was het Maikel Roberts die de 2-3 liet aantekenen.

Enkele minuten later miste Bruce Rutjens , bij een poging om de dieptebal te onderscheppen de bal, en kon Gino Facenna de bal in de lange hoek inschieten. 3-3

Maar de koek was nog niet op! In de 75e minuut wees scheidsrechter Laarhoven na een duikeling van een van de spitsen van Centrum Boys gedecideerd naar de stip!

De strak en goed ingeschoten bal door Badre Kotbani werd door Sandro Aruvaino via de paal uit zijn doel geranseld en hiermee kroonde hij zich terecht als de “Man of the Match”!

Heel UOW ’02 was nu tevreden met deze stand en gelet op het scoreverloop en de verhoogde druk door Centrum Boys ook terecht.

Maar in de 89e minuut was een goede aanval over rechts met een strakke voorzet door Daan Dela Haije  nog niet besteed aan de juist ingevallen Shawn Peters, maar hij kon wel de bal afleggen op de instormende Michel Briels die met een doffe knal de bal in de lange hoek onhoudbaar voor keeper Schoenmakers  schoot. 3-4

Kort nadat de aftrap na de 4e goal was genomen, vond er een klein incident plaats tussen een speler en een toeschouwer van Centrum Boys , waarna scheidsrechter Laarhoven  de wedstrijd eindigde na een kort overleg met de aanvoerder van Centrum Boys.

UOW ’02 keerde terug naar Landgraaf met een deels verdiende maar wel moeizame overwinning en 3 punten.

Hopelijk kan ons jonge team ook de volgende uitdaging tegen het weliswaar laag geklasseerde RKVVM, maar een kat in het nauw maakt rare sprongen,  tot een goed einde brengen en het 3e klasserschap op eigen kracht veilig stellen!

Kom op mannen,  laat je trouwe supportersschare niet in  de steek en laat het echte gezicht ook in de kraker tegen RKVVM zien! Veel succes.