De kampioenskraker tussen UOW’02 2 en BSV Limburgia 2 werd afgelopen zondag gespeeld in een geweldige entourage. Veel publiek, volle tribune en de lange zijde volledig bezet, en een mooi voetbalweertje.

 

 

UOW’02 begon fel aan de wedstrijd en bekroonde dit spel vroeg in de wedstrijd met een mooi doelpunt van Jordi Gerads.  Er volgden daarna nog meer mogelijkheden om de score op te voeren maar die waren niet aan UOW ’02 besteed. . BSV Limburgia komt nog voor rust op 1-1 door een voorzet via links, die ongelukkig via de lat weer het veld in komt maar dan resoluut wordt binnen geschoten.

 

Na rust was UOW’02 op het middenveld even de controle en kluts kwijt in en dat leverde meteen een aantal kansen voor BSV Limburgia op.  Het stond dan ook snel  1-3. Na wat wissels kwam UOW’02 weer iets beter in hun spel, maar kwam niet meer tot scoren.

 

UOW ’02  feliciteert  BSV Limburgia via deze weg heel hartelijk met het behalen van het kampioenschap en bedankt tevens haar supporters voor de steun. UOW ‘02 mag zich nu op gaan maken voor de nacompetitie. Die begint a.s. zondag met een uitwedstrijd tegen Merefeldia 2. Jongens en begeleiders: Heel veel succes!!!

Tekst: UOW ‘02

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

 

 

Geef een reactie