Mini-Musical ‘de strontvlieg’ Jeugdtheater Landgraaf

 

 

Donderdag 13 juni en zondag 16 juni speelt de musical A-groep van Jeugdtheater Landgraaf : ‘de strontvlieg’. De jongeren (10 t/m 15 jaar) spelen een humoristische musical met een vette knipoog naar het sprookje van Assepoester!

 

De Mini-Musical, die slechts een klein uurtje duurt,  is bedoeld voor iedereen vanaf 5 jaar (en ouder) en speelt zich af in een insectenwereld. Daar is Prins Willem Alexander Mestkever op zoek naar een vrouw om mee te trouwen. Alle (ongehuwde) vrouwelijke insecten worden verzocht aanwezig te zijn op het bal……

Voor wie zal hij kiezen? Toch niet de strontvlieg, want die stinkt naar poep en pies! To de vlo vindt dat zij de meeste kans maakt, maar daar denken de verwaande vlinders, de gevaarlijke kruisspinnen, de doodgraver en de deftige sprinkhaanlakei toch anders over. Maar wie wordt dan de toekomstige bruid van de knappe prins? Kom kijken!

 

De entree bedraagt  € 5,-

De musical begint donderdag 13 juni om 20.00 uur en zondagmiddag om 14.30 uur. Reserveren is gewenst: reserveren@theaterlandgraaf.nl of tel. 045-5310929 (ma t/m vr van 10 tot 12 uur).

Voor meer info over de voorstellingen en Jeugdtheater Landgraaf  bezoek onze website: www.theaterlandgraaf.nl

Theater Landgraaf
Kerkberg 4, 6374 ES Landgraaf
Postbus 32032, 6370 JA Landgraaf
045 – 531 09 29
(ma. t/m vr. 10-12 uur)
info@theaterlandgraaf.nl
www.jeugdtheaterlandgraaf.nl

 

Foto´s Theater Landgraaf

Geef een reactie