Ook UOW ’02 ontkwam na de degradatie dit seizoen niet aan de nodige mutaties binnen haar selectie van het 1e en 2e team.  Spelers stopten om diverse redenen, gaan op een lager team spelen of zochten een nieuwe uitdaging.

Belangrijk is dat veel spelers ondanks de degradatie   UOW ’02 trouw bleven en anderen de weg naar UOW ‘02 gevonden hebben, maar het allerbelangrijkste is dat de levensader van UOW ’02 toch vooral onze eigen jeugdopleiding is en blijft!

Zo ontstaat er een hele nieuwe, jonge selectie en wacht onze nieuwe Hoofdtrainer Rodger Pieters en zijn co-trainers Sean Brouns,  Jeroen Pijls en Kenneth Wetzels een mooie uitdaging om beide teams samen te stellen en met deze jonge selectie aan het werk te gaan.

Wij heten dan ook alle spelers en trainers van harte welkom op de 1e training op 2 augustus en wensen hen nu alvast heel veel succes in het nieuwe seizoen. Tevens wensen wij alle vertrekkers veel succes bij hun nieuwe club.

Nieuwkomers:
Stijn van Rhenen (FC Hoensbroek)
Glenn Quadakkers (FC Hoensbroek)
Mike Cortjaens (Schinveld)
Bryan Offermans (SVN)
Jeffrey Merx (SVN)
Dylan Verspeek (Abdissenbosch)
Rik Joosten (Bekkerveld)
Ruben Dreessen (LHC)
Max Beckers, Nies Geesink, Marijn Kösters en Thymo Verreck (eigen jeugd)

Vertrokken:
Jelle Kösters (Sporting Heerlen)
Sven Hausmann (Schaesberg)
Jesper Hausmann (Bekkerveld)
Roy Meijer (Canada studie)
Rick Borjans (Sylvia)
Joep Weijers (gestopt)

 

 

 

 

Geef een reactie