Wandelmoeder Lieske Bemelmans stopt na 27 jaar vrijwilligerswerk.

 

 

“Ooit houdt het op.” Met deze woorden maakte Lieske Bemelmans haar laatste meters als wandelmoeder. Maar liefst 27 jaar maakte ze elke dinsdag een wandeling met cliënten van locatie Op de Bies. Eerst in Schimmert, daarna in Landgraaf. “Soms waren er wel 30 wandelmoeders die met de cliënten op stap gingen” zegt Lieske trots.

Nu Lieske Bemelmans de respectabele leeftijd van 93 jaar heeft bereikt, vindt ze het tijd om haar wandelschoenen aan de wilgen te hangen. Samen met Lieske kijken we terug op een indrukwekkende staat van dienst. Namens heel Koraal, maar vooral namens alle cliënten die ze als vrijwilliger een fantastische tijd heeft bezorgd. Mevrouw Bemelmans, bedankt!

 

Koraal regio Parkstad is dringend op zoek naar nieuwe wandelmoeders of vrijwilligers die op een andere manier iets willen betekenen voor cliënten.

Heb jij hier interesse in of ken je iemand die dit helemaal te gek zou vinden? Neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator van regio Parkstad:

Dave Otten
dotten@koraal.nl
045 – 533 99 65
06 – 22201730

Foto Koraal regio Parkstad

Geef een reactie