RKVV Voerendaal domineert en pakt drie punten tegen FC Hoensbroek

Na drie oefenwedstrijden met goede resultaten stond vandaag de eerste bekerwedstrijd op het programma, uit tegen Hoensbroek, op papier de lastigste tegenstander. We kwamen een jonge ploeg tegen met voetballende intenties, welke we goed wisten te neutraliseren.

Toch kreeg FC Hoensbroek enkele mogelijkheden maar Sander stond paraat met enkele goede reddingen. Aan de overzijde lieten we ook zeker van zich gelden. Na een steekbal van Cas schoot Michel hard tegen de onderkant van de kruising aan, maar het was onduidelijk of de bal de lijn had gepasseerd dus geen goal. Ron zette in een andere situatie goed druk, ging om de doelman heen maar kwam niet tot scoren.

Na rust zat het andermaal dicht bij elkaar en kregen beide ploegen enkele kansjes. De grootste was voor Hoensbroek, maar Sander keerde knap de strafschop die de thuisploeg had gekregen. Uiteindelijk braken wij wel de score open. Een indraaiende vrije trap van Ron Starmans werd door alles en iedereen gemist waarna de bal in de lange hoek binnen viel: 0-1. Hierna kwamen we niet echt in de problemen en was het zelfs Rik Linden die in een scrimmage in de zestien het beslissende tikje gaf voor de 0-2. Wederom een mooie overwinning en de koppositie in de bekerpoule.

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

 

 

Geef een reactie