Simson zet grote stap richting play off Oberliga

 

 

KSV Simson Landgraaf behaalde zaterdagvond in sporthal De Baneberg een knappe overwinning in de topper tegen AC Mülheim am Rhein uit Koln 29-14.

Met AC Mülheim dat tot zaterdag de tweede plaats met Simson deelde was op een sterke tegenstander gerekend. De gasten hadden dit seizoen ook maar alleen van koploper KSK Neuss verloren. Maar de start van Simson was opnieuw overweldigend. De eerste vijf partijen voor de    pauze werden allemaal gewonnen waardoor een ruststand van 23-0 werd bereikt. Na de pauze bood Mülheim veel meer tegenstand en werden er zeer  interessante partijen geworsteld, waarvan er drie door Mülheim werden gewonnen.

Aanstaande zaterdag worstelt Simson opnieuw een thuiswedstrijd  Tegenstander is dan RG Hürth / Rheinbach. Aanvang is opnieuw 19.30.

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie