Voorlichtingsavond inbraakpreventie voor bewoners Heksenberg/Pronsebroek

Let op: toegang uitsluitend na aanmelding met naam en adres

Wellicht hebben ook de bewoners van de Heerlense wijk Heksenberg, waartoe ook buurtschap Pronsebroek behoort, de naam van ex-inbreker Evert Janssen wel eens gehoord, gelezen of zelfs op de AVRO TV gezien. Dit dan betreffende zijn medewerking aan het programma ’De inbreker’?                                 

Donderdag 7 november a.s. is Evert Janssen in deze wijk aanwezig. De inloop (met koffie en vlaai) in gemeenschapshuis Heksenberg (zaal 3) Hei Grindelweg 84 is vanaf 19.00 uur. Om 19.30 uur is er eerst een half uur durende presentatie van Burgernet. Vervolgens neemt Evert de aanwezige bewoners van Heksenberg/Pronsebroek mee in de wereld van inbrekers. ”Pas als het mensen is overkomen, nemen zij maatregelen. Maar dan is het al te laat”, aldus Evert.

De bewoners van Heksenberg/Pronsebroek zijn dan ook van harte welkom op deze gratis toegankelijke interessante  en leerzame avond? Overigens staat deze avond onder auspiciën van Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek i.s.m. Gemeente Heerlen. Advies: meld u snel aan want vol =vol.

Toegang uitsluitend met vermelding van voornaam, achternaam, adres en met hoeveel personen en liefst voor 1 november. en Aanmelding uitsluitend via e-mail: secretariaat@stichtingwijkraadheksenberg.nl en/of mobiele telefoon: 06.53510239.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

 

Geef een reactie