Na de prima overwinning op Weltania staat voor het vlaggenschip van SVN komende zondag een thuiswedstrijd op het programma. In de zesde competitieronde komt FC Hoensbroek op bezoek in Landgraaf. FC Hoensbroek is met slechts één punt uit de eerste vijf wedstrijden hekkensluiter in de 3e klasse A. Dat ene punt pakte het team van trainer Roger Andre in de eerste competitiewedstrijd op bezoek bij Weltania. Na een aantal mooie jaren met promoties tot in de eerste klasse is FC Hoenbroek, mede door het vertrek van talentvolle spelers, twee jaar achter elkaar gedegradeerd. Met een jong team probeert FC Hoensbroek dit seizoen de weg terug omhoog te vinden. Voor SVN geldt dat het FC Hoensbroek niet op basis van de stand op de ranglijst moet onderschatten, want de tegenstander van zondag verloor bijvoorbeeld maar nipt van RVU en KVC Oranje.
Het weer wordt zondag zeker beter dan afgelopen week in Welten en dus hoopt SVN weer veel supporters te mogen begroeten op het sportpark in Nieuwenhagen.

Foto en tekst SVN/BtB Consultancy

Geef een reactie