Zaterdag 19 november is het precies 100 jaar geleden dat Muziekvereniging T.O.G. Welten (toen nog Fanfare T.O.G. Welten) geboren werd. Dat wordt uitgebreid gevierd in het mooie Royal Theater in Heerlen. Voor deze gelegenheid zijn veel (oud-)muzikanten opgetrommeld om met het harmonie-orkest één helft van het concertprogramma mee te spelen. Voor de pauze zal Harmonie T.O.G. in de eigen bezetting een aantal werken ten gehore brengen waaronder Ouverture “La Forza del Destino” van Giuseppe Verdi, “Danzon No.2” van Arturo Márquez en “Een nacht op de kale berg” van Modest Moessorgski. Na de pauze schuiven de gastspelers aan om gezamenlijk onder andere “Theme from Superman” van John Williams, “Songs from the Catskills” van Johan de Meij en de “Rituele Vuurdans” van Manuel de Falla ten gehore te brengen spelen. Na het muzikale programma is nog een gezellige nazit in de foyer. Vanwege het beperkte aantal plaatsen in het Royal Theater in het reserveren van kaartjes noodzakelijk. De toegangskaarten à €7,50 per persoon zijn per email te bestellen via info@tog-welten.nl (maximaal 6 stuks per bestelling). Vermeld duidelijk uw naam en het aantal kaarten.

Datum: 16 november 2019

Locatie: Royal Theater Heerlen

Aanvang: 19:30 uur

Foto TOG

Geef een reactie