Het eerste elftal heeft ook in de vijfde wedstrijd drie punten gepakt. Opponent De Leeuw uit Brunssum werd met 3-0 opzij gezet.

Na nauwelijks twee minuten spelen was het al raak. Boy Warnas schoot een vrije trap onberispelijk binnen: 1-0. Het duel golfde op en neer, maar als de verdediging – met onder andere een sterke Stan Schroën in het centrum – al in de problemen leek te komen, was daar nog altijd doelman Temmick Dormans die zeer attent keepte.

Aan de andere kant was het echter wel raakt. De mee opgekomen Sander Marsman kopte een vrije trap van Bjorn Jonkers snoeihard en knap binnen. De Leeuw probeerde wel te voetballen, maar FCKW liet zien dat ze als een team willen vechten. Bjorn Jonkers scoorde uiteindelijk na een counter de 3-0 en tevens eindstand. Een terechte uitslag.

Komende zondag speelt het eerste uit bij SV Hulsberg. Aanvang 14.30 uur.

 

Geef een reactie