Na de afgelaste wedstrijd van vorige week speelt Abdissenbosch weer een thuiswedstrijd tegen Slekker Boys. In de eerste helft had Abdissenbosch een goede start, maar na 20 minuten gingen de clubs gelijk op. Er waren kansen voor beide elftallen maar deze werden niet benut. Ondanks dat ze niet de beter spelende ploeg waren, kwam Slekker Boys in de 33e minuut met 0-1 op voorsprong uit een standaardsituatie. In de 41e minuut kwam Dylan Luit van Abdissenbosch vrij voor de keeper. De keeper van Slekker Boys kwam uit en maakte een overtreding op Dylan Luit op de rand van de zestien.

Het gevolg van deze overtreding was een rode kaart. Een veldspeler van Slekker Boys neemt vervolgens de taak als keeper op. Er werd een vrije trap gegeven aan Abdissenbosch.

Deze werd genomen door Dylan Luit, maar belandde in eerste instantie in de muur. Uiteindelijk werd er toch gescoord door Nick Berendsen. Met een stand van 1-1 gaan de clubs de rust in.

In de 50e minuut kwam Slekker Boys op een 1-2 voorsprong door een fout in de organisatie van Abdissenbosch. In de 53e minuut kwam Abdissenbosch weer op gelijke stand door een doelpunt van Luc van den Hörk. Een andere speler van Slekker Boys kreeg een directe rode kaart in de 54e minuut voor het geven van commentaar en het ontnemen van een directe scoringskans. In de 55e minuut kwam Abdissenbosch weer op voorsprong met 3-2 na een doelpunt van Dustin Krijnen. In de 70e minuut werd de stand 4-2 na een doelpunt van Roy Rumposch. Twee zuivere goals werden nog onterecht afgekeurd vanwege buitenspel. Hierdoor is de score blijven steken op 4-2.