Op zaterdagavond 26 oktober staat het volgende duel op de planning, Groene Ster – Westlandia. De bezoekers treden aan met een bekende naam in de selectie: Duplan, oud speler van onder meer: FC Utrecht, ADO Den Haag, etc.

 

In het begin van de wedstrijd is meteen duidelijk te zien dat beide teams willen voetballen en willen winnen. Groene Ster krijgt verschillende kansen, maar de bezoekers doen er niet voor onder en krijgen ook kansjes. Ondanks kansen voor beide teams is de ruststand 0-0. In de tweede helft maakt de thuisploeg (Groene Ster) de openingstreffer. Via Chefrino Eind komt Groene Ster op 1-0 voorsprong. Een aantal minuten later is daar ook Vluggen die het net weet te vinden. 2-0! Niet veel minuten later krijgt Westlandia een penalty van de scheidsrechter, die heel bepalend was in het nadeel van Groene Ster.

De penalty wordt benut en de stand wordt teruggebracht op 2-1. Vervolgens scoort Westlandia ook snel de 2-2. Uiteindelijk valt dan ook 2-3 voor de bezoekers, die op 20 minuten van een 2-0 achterstand de wedstrijd naar zich toe hebben getrokken.

Na een 2-3 nederlaag treedt Groene Ster komende week woensdag 30 oktober aan tegen VVV-Venlo in de 1e ronde van de KNVB Beker.

Foto’s®Parkstad Actueel/Tom de Cock

Geef een reactie