KSV Simson Landgraaf overklast Germania Krefeld 

 

 

KSV Simson haalde een week na de thuisnederlaag in de topper tegen Oberliga koploper Konkordia Neuss haar gram tegen Germania Krefeld: 36-0.  Simson leverde in sporthal De Baneberg een unieke prestatie want alle tien de Simson worstelaars behaalden een overwinning waardoor Krefeld puntloos naar huis werd gestuurd.  Milad Khazayi,  Iman Bahramsari, Adam Al   Kandoussi, Rochel Gumuljo, Alex Paulanyi, Moein Mohseni, Wesley Mulder, Scott Geelen, Islam Korigov en Charlie Bowling vormden het KSV Simson team dat de spraakmakende prestatie realiseerde,

Aanstaande zaterdag word de tiende en laatste wedstrijd in de zogenoemde plaatsingsronden geworsteld. KSV Simson Landgraaf worstelt dan in Keulen het uitduel tegen AC Mülheim 1892.

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie