De Halloweenwandeling Douve Weien is al helemaal vol !

 

De aankondiging van de wandeling in Douve Weien die wordt georganiseerd door de Basisschool Windekind en de Wijkraad Douve Weien/Caumerveld heeft geleid tot veel positieve reacties en heel veel aanmeldingen.
Dat betekent dat nieuwe aanmeldingen niet meer meegenomen kunnen worden.

“500 Mensen is voor ons echt de absolute grens voor deze wandeling dit jaar” volgens de organisatie.  “we vragen mensen dan ook om begrip hiervoor en vragen nieuwe mensen ook heel dringend om niet te komen vrijdag. Dat zou jammer zijn en uiteindelijk voor niemand leuk.”

Komt er volgend jaar weer een tocht?
“Dat er zoveel kinderen en ouders mee willen doen betekent voor ons dat we het volgend jaar zeker weer zullen doen maar wel anders moeten gaan aanpakken om zo’n groot aantal mensen een geweldige tocht te laten beleven ! Maar dit jaar zullen we helaas toch mensen moeten teleurstellen…..”

 

 

Geef een reactie