SVN/BtB Consultancy had gisteren  geen kind aan Walram en nam revanche voor de thuisnederlaag van vorige week tegen Hoensbroek. Het was Walram wat er voor zorgde dat SVN werd wakker geschud want na een aantal goede aanvallen op het doel van Walram kwamen de voorwaartsen van Walram de eerste keer gevaarlijk voor het doel van Tim Mohnen van SVN en het was meteen raak.

Maikel Thewissen scoorde uit de kluts de 1-0. Hierna was het werkelijk alleen maar SVN wat de boventoon voerde. De 1-1 werd door Sven van Haaren ingekopt waar na Vichy Marchena via een hoekschop net het hoofd de 1-2 scoorde. De 1-3(achteraf de mooiste treffer) nam Sven van Haaren voor zijn rekening.

Op links draaide hij zich knap vrij en ging richting de 16 meter en met een prachtige trap krulde hij de bal in de rechter driehoek onhoudbaar voor de doelman in het doel. Na de pauze was het eenrichtingsverkeer richting Walram doel. Mitchell Mertens scoorde met een knappe punter de 1-4 en Mark Meijboom haalde verwoestend uit waarna de doelman van Walram de bal losliet en over hem heen in het doel verdween. Het slot akkoord nam Mitchell Mertens voor zijn rekening en hij maakt het half dozijn vol 1-6.

Dit resultaat is een enorme opsteker voor het team daar volgende week een topper tussen de nummers 2 en 3 op het programma staat. KVC Oranje uit Kerkrade zal het dan opnemen tegen SVN op sportpark Heigank. Engelmann Schilderwerken zal tijdens deze wedstrijd de wedstrijdbal voor haar relening nemen.

Tekst en Foto’s SVN/BtB Consultancy

voor meer foto’s klik op deze link.

Geef een reactie