Bijzondere inkijk in de hedendaagse kunst en cultuur in de Euregio

Zaterdag 30 november exposeren tien hoogwaardige Euregionale kunstinstellingen in het Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen in Sittard. De instellingen die alleen deel uitmaken van het Very Contemporary-netwerk van hedendaagse kunstinstellingen van de Euregio Maas-Rijn tonen via tentoonstellingen, performances, lezingen, workshops, installaties en artist talks de diversiteit en overvloed van hedendaagse kunst in de Euregio.

Een uitgelezen mogelijkheid om inzicht te krijgen in de Europese kunst en cultuur ook.
Het Very Contemporary Network bestaat uit: Museum Hedendaagse Art De Domijnen (Sittard, NL), Bureau Europa (Maastricht, NL), SCHUNCK (Heerlen, NL), IKOB – Museum of Contemporary Art (Eupen, B), CIAP (Hasselt, B), Space Collection (Luik, B), Centre wallon d’contemporain – La Châtaigneraie (Flémalle, B), NAC. Nieuwe Aachener Kunstverein (Aken, Duitsland), Ludwig Forum Aachen (Aken, Duitsland), Kunsthaus NRW Kornelimünster (Aken, Duitsland) en Leopold Hoesch Museum (Düren, Duitsland).

Zaterdag 30 november 2019,
13.00 uur tot 16.00 uur
Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen
Ligne 2, 6131 MT Sittard, Nederland
Gratis toegang!
Meer info: www.verycontemporary.org

Foto Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen

Geef een reactie