Hoofdmenu

Traditioneel versieren van de kerstboom in het EBC

Inmiddels is het al een echte traditie geworden, het jaarlijks versieren van de kerstboom in het Eurode Business Center. Basisscholen uit Kerkrade en Herzogenrath waren door stichting Eurode 2000+ uitgenodigd om de kerstboom te versieren. Het betrof kinderen van de Basisschool St. Ursula (Kerkrade) en scholieren van de Grundschule KGS Straß (Herzogenrath).

 De kinderen mochten de door hen zelf geknutselde versieringen opgehangen. Hierbij zijn de kinderen geholpen door bestuursleden van het Openbaar Lichaam Eurode wethouder Jo Schlangen (Cultuur) en de heer dr. Fleckenstein van de gemeente Herzogenrath. Zoals gebruikelijk werden ook cadeaus neergelegd bij de kerstboom. Aan het einde van de activiteit ontvingen de kinderen een klein presentje als dank voor hun grensoverschrijdende inzet.

Foto Gemeente Kerkrade