Langzaam, maar zeker, komt de officiรซle opening van het nieuwe sportgebouw op sportcomplex Pronsebroek, (gelegen aan de Hei-Grindelweg 66b) nu dichterbij. De planning is dat genoemde opening, op grootse en feestelijke wijze, medio maart zal plaats vinden. Daarmede komt dan een einde aan een intensieve periode van 4 jaar planvorming, voorbereiding en realisering.

In afwachting van deze opening werden maandag 6 januari jl. (Driekoningen) door gymnastiek/turn vereniging FIDES de eerste lessen al afgewerkt. Uiteraard ging dit in de prachtige nieuwe gymnastiekzaal gepaard met een feestelijk tintje. Ieder uur werden door de leden, met het doorknippen van een blauw en geel lint t.w. de kleuren van Fides, de gym.lessen op ludieke wijze geopend. Na iedere les werd de groep verrast met een “FIDES” rugtas.

Dit leuke en praktische cadeau werd grotendeels gesponsord door het erelid van FIDES, de heer Klinkers. Naar Fides laat weten zijn zij met veel plezier gestart in deze mooie gloednieuwe sportzaal, een zaal om heel trots op te zijn.

 

Fotoโ€™s: Callie Steijaert en Vera Speycken

 

Geef een reactie