UOW ’02 VERLENGT DE CONTRACTEN MET DE HOOFDTRAINER EN DE ASSISTENT TRAINER VAN HET 1E ELFTAL!!!

Het bestuur van UOW ’02 heeft besloten om door te gaan met de beide trainers van het 1e elftal. Ook het volgend seizoen blijven Rodger Pieters als hoofdtrainer en Sean Brouns als assistent-trainer betrokken bij het 1e elftal. Beide trainers zijn dit jaar met een zeer jeugdige selectie gestart met het doel sportieve stappen voorwaarts te zetten. De wens van het bestuur en het technisch kader is om het tot nu toe succesvol verlopen proces te continueren en verder uit te bouwen.

Het bestuur wenst beide trainers, samen met de spelers en de begeleiding, heel veel succes in het nog lopende seizoen, maar nu dus ook al voor in het seizoen 2020-2021!!

Tekst UOW’02 en Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie