ZET WDZ GOEDE START NA WINTERSTOP SUCCESVOL VOORT?

WDZ is na de winterstop op overtuigende wijze uit de startblokken geschoten. Met een overtuigende 7-1 zege werd RKVVL/Polaris met lege handen naar Maastricht teruggestuurd. Komende zondag nemen de mannen van de Bocholtzerheide het weer op tegen een Maastrichts team, RKASV.

In het voorjaar heeft de vereniging nog een fusievoorstel van Geusselt Sport van de hand gewezen. De bloedgroepen waren volgens de RKASV vertegenwoordigers te veel verschillend.
De mannen uit Amby spelen op het prachtige Geusselt Sportpark, maar dat feit heeft nog niet tot grootse daden aangezet. Het blijft knokken om uit de gevarenzone weg te blijven. Maar dat mag de jeugdige ploeg van WDZ zeker niet tot onderschatting verleiden, de thuisploeg zal alles op alles zetten om punten te verzamelen.

Foto WDZ

 

Geef een reactie