Zondag 2 februari hervatten we de competitie met een uitwedstrijd tegen Prinses Irene.

Prinses Irene vinden we terug op de 8e plaats met 13 punten uit 11 wedstrijden.
De voorbereiding op de competitie is niet helemaal vlekkeloos verlopen, maar we zijn enorm gemotiveerd om op deze regenachtige zondag een goed resultaat neer te zetten!
Om 11.45 fluit de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd.
We starten zwak, Prinses Irene zit er heel fel op en werkt voor wat het waard is. Met momenten komen we er goed uit, maar te veel duels worden verloren en zijn wat slordig in de passing.

In de 6e minuut een foute inspeelpass van achteruit, waarna Prinses Irene zich fantastisch door onze verdediging heen voetbalt en hun eerste kans meteen verzilverd: 0-1. Eenmaal bekomen van de schrik, beseffen we ons dat het schandalig is wat we aan het doen zijn, en er een schepje bovenop moet! We gaan feller de duels in en laten ons minder de kaas van het brood eten. Combinaties lopen sneller, we vinden beter de vrije man en creëeren enkele kansen.  In de 24e minuut een goede actie van Shirley, ze trekt de bal laag voor en de meegekomen Lisa tikt de bal prima binnen: 1-1! We krijgen nog enkele prima mogelijkheden waaronder een afstandsschot op de lat, maar ook Prinses Irene krijgt nog een kans op 2-1, maar de bal wordt van de lijn gehaald.

We gaan rusten met een 1-1 tussenstand.We starten de tweede helft zoals we de eerste eindigen: gefocust en fel drukzettend. We laten de bal goed rondgaan. In de 70e minuut een pass van Raisa op Sharona, die de bal met rechts in de verre hoek lepelt: 1-2!  Prinses Irene moet komen en komt, en we worden steeds verder naar achteren gedrukt. In de 89e minuut een grote kans voor Prinses Irene op de 2-2, maar Britt redt fantastisch! Prinses Irene krijgt nog een corner, Shirley blijft voorin hangen..
De corner wordt weggewerkt en via Kyona komt de bal bij Shirley die vanaf eigen helft vrije doorgang heeft naar de keepster. Na een fenomenale sprint van zeker 20 meter lobt ze de bal over de uitgekomen keepster en is de wedstrijd gespeeld: 1-3!

Een zwaarbevochten overwinning, waar we enorm blij mee zijn! Nu volledige focus op volgende week zondag, de thuiswedstrijd tegen nummer 3 Orion..
Deze 3 punten neemt in ieder geval niemand ons meer af!