Het seizoen 2019-2020 is abrupt beëindigd, geen kampioen, promotie en degradatie. Het einde van het amateurseizoen zorgde er ook voor dat de mogelijke overschrijvingen allemaal eerder geregeld werden. We kunnen dan ook nu al vermelden dat de selectie van Sportclub’25 klaar is voor het nieuwe seizoen. We mogen enkele nieuwe spelers verwelkomen bij onze vereniging en wensen hun allen heel veel succes toe! Samen met de bestaande selectiespelers kijken we al reikhalzend uit na het nieuwe seizoen.

Job Van de Walle: Zoals gisteren al gemeld door De Limburger en RKSV Groene Ster komt Job van de Walle ons doel volgend seizoen verdedigen. De afgelopen twee seizoenen was Job actief bij derde divisionist Groene Ster waar hij eerder samenwerkte met Remo Gielkens. Daarvoor was Job actief bij Fortuna Sittard.

Jan Willem Nass: Jan-Willem speelt al jaren op het eerste elftal van S.V. Zwart-Wit ’19. Als men in het amateurvoetbal over Eys praat wordt de link al snel met Jan-Willem gelegd. Komend seizoen gaat Jan-Willem de uitdaging aan om enkele klasse hoger zijn voetbalkunsten te vertonen.

Luuk Brinkhoff: Luuk Brinkhoff zal de overstap van RKVV WDZ na Sportclub’25 maken om zijn voetbalkunsten net als Jan-Willem op een niveau hoger te vertonen. Luuk is pas 18 jaar jong maar speelt desondanks al enkele jaren seniorenvoetbal.

Bart Dieteren: Bart is een echte rechtsbuiten die begonnen is met voetballen bij Rood Groen Lvc’01 en diverse jeugdteams van Roda JC doorliep. De afgelopen jaren was hij echter actief bij RKVV Wijnandia in de 3e klasse. Volgend jaar gaat Bart nog een stapje hoger voetballen en zullen we hem verwelkomen bij onze selectie.

Kyanu Ploum: Kyanu is een centrale verdediger die net als Job de jeugdafdeling van Fortuna Sittard doorliep. Vanuit Fortuna ging hij aan de slag in Duitsland bij Germania Teveren. Kyanu trainde in de winterstop al eens mee met onze selectie en zal volgend seizoen definitief aan de slag gaan bij Sportclub’25.

Arjen Smits: Arjen Smits is een talentvolle jongen van het dorp, en speelde al eerder samen met enkele heren van de selectie op gezamenlijke jeugdelftallen. Arjen komt net als Luuk over van RKVV WDZ.

Daartegenover staan echter ook enkele spelers die Sportclub’25 helaas gaan verlaten of de voetbalschoenen aan de wilgen hangen. We bedanken Rene Beuken, Max Gaber, Nigel Bougard, en Gian-Luca Meyer voor hun inzet die bijgedragen heeft aan de successen de afgelopen jaren. We wensen Rene en Max ook veel succes op hun oude nest RKVVM en Nigel bij BSV Limburgia samen met Pedro Ricksen. Naast deze vier hangt ook Ruud Hermans zijn handschoenen aan de wilgen, we zullen na de corona tijd uiteraard nog invulling geven aan het afscheid van Ruud. Want deze clubman verdient uiteraard een schitterend afscheid.

Geef een reactie