Bestuurswisselingen bij Sportclub’25

Het bestuur van Sportclub’25 is verantwoordelijk voor de aansturing, coördinatie en dagelijkse reilen en zeilen van alle activiteiten binnen Sportclub’ 25 en is onderverdeeld in het dagelijkse en algemene bestuur. Tijdens de algemene ledenvergadering van november 2019 heeft Dennis Derwall aangegeven afscheid te nemen als penningsmeester van onze vereniging. Enkele jaren heeft Dennis met veel plezier en kunde deze tijdrovende functie binnen onze vereniging ingevuld. Een groot woord van dank is dan ook op zijn plaats.

Helaas bleek de zoektocht na een nieuwe penningsmeester lastiger dan gedacht. Een bekend gegeven van de huidige maatschappij is dat het steeds lastiger is om nieuwe vrijwilligers te vinden, en bestuursleden is nog iets lastiger. Toch kunnen wij als vereniging nog steeds vertrouwen op een hele grote groep vrijwilligers op vrijwel alle gebieden binnen onze vereniging.

Door enkele functiewisselingen binnen het bestuur hebben wij echter de functie van penningmeester kunnen invullen. Jurgen Steinhauer zal vanaf heden de nieuwe penningsmeester zijn, en wordt hierbij ondersteund door de financiële commissie bestaande uit Jo Weijers, Dennis Derwall en Loek Pluijmakers. De eerdere functievervulling van Jurgen, sponsoring, wordt overgenomen door Ritch te Kampe welke nu verantwoordelijk is voor PR & Sponsoring in plaats van PR & Activiteiten.

Deze bestuurswisseling lost echter nog steeds niet de vacante positie binnen het bestuur op. Lijkt het jou leuk om verantwoordelijk te zijn voor de activiteitencommissie en de organisatie van diverse activiteiten binnen Sportclub‘25? Denk hierbij aan het organiseren van de jaarlijkse jubilarissenavond, de kerstborrel, Sinterklaas en Pasen voor de jeugdafdeling en vele andere diverse activiteiten. Twijfel dan niet langer en neem contact op met voorzitter@sportclub25.nl.

Foto Sportclub´25

Geef een reactie