Hoofdmenu

Samir Abrik is de nieuwe trainer van het Vlaggenschip van SV Eikenderveld voor het seizoen 2020-2021.

 

Samir Abrik die de afgelopen twee seizoenen trainer was van Passart/VKC, gaat hiermee de uitdaging aan om SV Eikenderveld naar een hoger niveau te tillen.De ploeg die dit seizoen al meedeed om het kampioenschap in de 4e klasse, zal ook volgend seizoen mee willen doen om de prijzen. Het bestuur denkt met Samir Abrik een persoon te hebben binnen gehaald die prima gaat passen bij onze club, de huidige selectie en bij de nieuwe spelers.

Van beide kanten is de intentie uitgesproken om langere tijd met elkaar samen te gaan werken.Samir Abrik is twee jaar hoofdtrainer van Passart/VKC geweest, daarvoor assistent trainer van SV Brunssum 1 en trainer van SV Brunssum 2 (waar hij kampioen mee is geworden), en is ook nog trainer van het 2e elftal NEC’92 geweest plus nog jeugd coördinator van NEC’92.

Samir woont gelukkig samen met zijn vriendin Natasja en heeft twee kinderen, een zoon Dean 9 jaar en een dochter Sumera 6 jaar.

We zijn ook heel blij dat Khalid Boukazza de nieuwe assistent trainer wordt en ook dat Hemdi Berdid de nieuwe teamleider wordt.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno