Sportclub’25 ging in de tweede wedstrijd van de beker op bezoek bij eersteklasser RKSV de Ster. De trouwe Sportclub’25 volgers kunnen zich allemaal de laatste onderlinge wedstrijd nog herinneren.
De finale voor promotie naar de 1e klasse een jaar geleden werd toen door de Ster met 0-1 gewonnen.
Genoeg reden om dus gebrand aan deze wedstrijd te beginnen. Het begin van Sportclub’25 was echter slordig en erg onrustig. Gelukkig herpakte de mannen van Remo zich na 20 minuten voetballen waarna het een evenwichtige wedstrijd werd. Na een half uur spelen was het echter de Ster die de score opende. Sportclub’25 schakelde een tandje bij maar scoorde niet meer voor de rust. De tweede helft was pas 5 minuten onderweg waarna de score werd verdubbeld door de Ster, 2-0. Dit was het signaal voor Sportclub’25 om wederom het tempo te verhogen.
Een snelle 2-1 door Frank Kamps als gevolg. De mannen uit Bocholtz domineerde op dat moment de wedstrijd en de 2-2 hing dan ook in de lucht. Een afgevallen bal werd door Tom Daemen verwerkt tot doelpunt. In het restant van de wedstrijd kon het beide kanten opgaan, en nadat Sportclub’25 ook nog 2 rode kaarten ontving was het eindsignaal erg welkom.
Volgende week zaterdag speelt het 1e elftal thuis tegen EFC Eersel 1 op zaterdag om 19.00 uur. Bij het behalen van minimaal 1 punt is men door in de beker.

Tekst Ritch te Kampe/Sportclub’25 en  ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno