Hoofdmenu

Publieksbalie van de gemeente Heerlen verhuist naar PLT

 

 De publieksbalie in het stadhuis is in verband met een verhuizing gesloten van donderdag 29 oktober 12.00 uur t/m vrijdag 30 oktober. Door de werkzaamheden voor de nieuwbouw van het stadskantoor kan de balie in het Stadhuis niet op de huidige locatie blijven.

De balie verhuist daarom tijdelijk naar het Parkstad Limburg Theater, Burg van Grunsvenplein 145 in Heerlen. Vanaf maandag 2 november kunt u voor onder andere uw paspoort, rijbewijs of aangifte geboorte terecht op de nieuwe locatie.

Vanaf november zijn de openingstijden van de balie: maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur en op donderdagavond tot 20.00 uur. Maak wel altijd eerst een afspraak!

De tijdelijke locatie blijft totdat de nieuwbouw van de gemeente in de Geleenstraat klaar is; naar verwachting de zomer van 2021.

Foto Gemeente Heerlen