Hoofdmenu

VV Schaesberg gaat verantwoord loten verkopen voor jeugdontwikkeling en aanschaf doelen.

 

 

De landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020 is gestart. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook VV Schaesberg. De leden van VV Schaesberg zetten zich dit jaar in voor verdere jeugdontwikkeling en aanschaf doelen.

 

Verantwoord loten verkopen. De leden van VV Schaesberg zullen op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. De loten zijn online aan te schaffen waardoor we mensen optimaal kunnen bereiken en zo het aantal fysieke contactmomenten kunnen beperken. Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 2020 is te vinden op clubactie.nl.

Extra inkomsten hard nodig. Renaldo Secchi, secretaris van VV Schaesberg: “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor o.a. verdere jeugdontwikkeling. We vinden het belangrijk onze jeugdspelers te ontwikkelen en te faciliteren. We zetten daarom in op bijv. techniektrainers en keeperstrainers. Daarnaast is het aangebracht dat je voldoende materialen tot je beschikking hebt ter ondersteuning. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!” Juist nu kunnen ze die extra steun goed gebruiken.

80% gaat naar de club.Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl

Voor meer informatie check onze website www.vvschaesberg.nl of volg de actie op Facebook.

Wil je direct een lot kopen, klik dan op deze link: https://lot.clubactie.nl/lot/v.v.-schaesberg/438382

Foto bewerkt Lucho Carreno