De afgelopen weken hebben de kinderen die aangesloten zijn bij Stichting Zo Mooi Mogelijk workshops gevolgd binnen de kunst. In de workshops kwamen telkens verschillende vormen van kunst aan bod. Overal mochten zij op de woensdagmiddag twee uurtjes aan snuffelen en proeven. Elke week dus een nieuwe kunstvorm en elke week een nieuwe artiest. Graffiti, klassiek schilderen op doek, huishoudkunst, fotografie, pimp old art en schilderen op doek modern, zijn de kunstvormen die de revu hebben gepasseerd.

 

De artiesten hebben elke woensdagmiddag twee uur met de kinderen gewerkt op hun niveau. Dit om ze de mogelijkheid te bieden een passie of talent te ontdekken of ontwikkelen. Nieuwe kansen om zich beter in de maatschappij te zetten. De kinderen hebben hier veel van geleerd en ook veel plezier bij gehad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De kunstwerken die ontstaan zijn mogen wij zondag 13 December exposeren in C-Mill Nxt Door, Voskuilenweg 61 te Heerlen. Iedereen kan, mits aangemeld, komen kijken en bieden op de kunstwerken. Dat hoort u goed, er was voor de workshop geen contributie of bijdrage gevraagd. De kunstwerken werden bewaard en verkocht. Zo leren de kinderen kennis maken met de huidige maatschappij en de huidige maatschappij krijgt de kans kennis te maken met onze kinderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsgierig? Dan willen we jullie uitnodigen om 13 December bij ons langs te komen. Meld je aan via het email adres: secretariaat@stichtingzomooimogelijk.nl

Meld hier met wie je wilt komen maar ook hoe laat je wilt komen.

C-Mill Nxt Door is een grote loods van 3000m2. We willen in groepen van 30 personen de expositie bekijken, dus maken we tijdvakken. Het is voor nu nog even kijken hoeveel mensen zich aanmelden en hoeveel groepen van 30 wij moeten maken. Aanmelden kan tot en met woensdag 9 December.

Foto’s stichting zo mooi mogelijk.

Geef een reactie